könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. január 5., hétfő

Programajánló a hétre

Nyaklánc saját kezűleg


Január 5-én, (hétfőn) 17 órakor Központi Könyvtárunk klubjában (Herman Ottó u. 22., földszint) nyaklánckészítésre kerül sor Meilinger Zita vezetésével. Az elkészült rózsás nyakláncok hazavihetők, az ingyenes foglalkozáson maximum 10 fő vehet részt! A kézműves programra a maximális befogadóképesség miatt a részvételi szándékot jelezni kell!

Földgömb az expedíciós kutatásért


Január 8-án (csütörtökön) 17 órai kezdettel dr. Mari László egyetemi docens, a Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítvány kuratóriumi tagja tart előadást a Központi Könyvtár (Győr, Herman Ottó u. 22.) földszinti klubjában. A Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítvány hiánypótló, elsődleges feladatának tekinti az expedíciós kutatás társadalmi beágyazódásának elősegítését, a hazai expedíciós kultúra egykori fényének helyreállítását, a kutatók támogatását. A célok elérése érdekében az alapítvány ismeretterjesztő, tehetségkutató tevékenységet végez, szakmai támogatást nyújt az induló, vagy már eredményeket elért expedícióknak, de saját kutatást is folytat, mely mintaként szolgálhat más expedíciók hatékony lebonyolításához. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés díjtalan.

Hangraforgó Klub – Dolgaim elől rejtegetlek


Új évet kezd a Hangraforgó Klub is! Január 9-én (pénteken) 17 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Győr, Herman O. u., 22., földszint) ismét hallhatják F. Sipos Bea és Faggyas László kettősét. Ezen az estén hitvalló verseket adnak elő: zsoltárokat, zsoltár-parafrázisokat, középkori imádságokat, régi és mai magyar költeményeket Vathaytól Kányádiig. A megzenésített versek kedvelőit hívjuk és várjuk erre a szép estére, amelyre a belépés díjtalan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése