könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. január 19., hétfő

Programajánló a hétre

Textilkosár házilag


Január 19-én (hétfőn) 17 órakor ismét kézműves estet tartunk a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár Központi Könyvtárának Klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint). Az érdeklődők Bokor Anita segítségével ez alkalommal egy praktikus tárgyat, textilkosarat készíthetnek. A foglalkozás vezetője az ARTESAN webshop társtulajdonosaként a jó minőségű, egyedi, természetes anyagokból készülő lakberendezési tárgyak tervezésével, készítésével és forgalmazásával foglalkozik. A belépés díjtalan.

Út a csillagok alatt – El Camino a világ oltárától a világ végéig


Filmklubunk következő összejövetelére január 20-án (kedden) 17 órakor kerül sor a Központi Könyvtár Klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint). A Birinyi József rendezte színes, magyar dokumentumfilm két magyar zarándok útját, El Caminoját, a legvénebb kontinensen átívelő történetét mutatja be. A barátokat két kamerával kísérték el az alkotók a „világ oltáráról”, Fatimától egészen a „világ végéig”, a kontinentális Európa legnyugatibb pontjáig, a „Finis Terráig”, a Portugál El Camino nyomán. A film megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Belépő – Fotókiállítás


Január 20-án (kedden) 17 órakor a József Attila Művelődési Házban (Móra tér 1.) nyílik meg a Magyar Fotóművészek Világszövetsége kiállítása. Köszöntőt mond Vargáné Nemesi Emma, a művelődési ház vezetője és Dr. Patrus Sándor, a MFVSZ elnöke. A megnyitón közreműködnek: Baranyai Judit magánénekes és tanítványai. A tárlat február 6-ig tekinthető meg. A belépés díjtalan.

Aranykapu gyermekkoncert


Január 21-én (szerdán) 10-kor és 16.30-kor Központi Könyvtárunk Klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint) Törekyné Nagy Zsuzsanna zenepedagógus ad műsort kisgyermekes családoknak. Az együtt töltött idő, az összebújások, nagy puszik, cirógatások, édes kacajok örökre emlékezetes pillanatokat adnak a babának és a szülőnek egyaránt – vallja Törekyné Nagy Zsuzsanna. Belépődíjas rendezvény. További információ a rendezvény Facebook oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése