könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2017. február 20., hétfő

Programjaink a hétre

Filmklub: Casablanca


Február 21-én (kedden) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Baross Gábor út 4., II. emelet) Filmklub lesz. Az összejövetelen a Casablanca című filmet vetítik. Az 1942-ben bemutatott amerikai film igazi klasszikus. A Kertész Mihály rendezésében, Humphrey Bogart és Ingrid Bergman főszereplésével készült film egyszerre melodráma, krimi és kalandfilm. A vetítési idő 102 perc. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szívesen látunk!


Nyáry Krisztián: Festői szerelmek – könyvbemutató


Február 22-én (szerdán) 17 órakor, a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Baross Gábor út 4., II. emelet) kerül sor Nyáry Krisztián Festői szerelmek című könyvének bemutatójára. Az íróval Tolnay Imre képzőművész beszélget. A rendezvényre a belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


A siker titka – Beszélgetés Röck Samu mesteredzővel


Február 23-án (csütörtökön) 17 órakor pódiumbeszélgetés kezdődik a Központi Könyvtár klubjában (Herman O. u. 22., földszint). Röck Samu tornász mesteredzővel, Győr város díszpolgárával pedagógusi, edzői, nevelői pályafutása tapasztalatairól, emlékeiről, hitvallásáról Cseszregi Balázs újságíró beszélget. A tornasport iránt érdeklődők a helyszínen megvásárolhatják Jocha Károly A lólengés magyar világklasszisai című kötetet. A belépés díjtalan.


Mesekuckó: A kiskakas gyémánt félkrajcárja


A kiskakas gyémánt félkrajcárja című mesejátékot láthatják február 24-én (pénteken) 17 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Herman O. u. 22., földszint). A történet a Chip Színház előadásában elevenedik meg, az előadáson báb- és élőszínházi elemek ötvöződnek. A darab óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek ajánlható. A műsor időtartama 50 perc. A rendezvény a helyszínen előre megváltott 300 forintos regisztrációs jeggyel látogatható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése