könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. március 30., hétfő

Programajánló a hétre

Kézműves esték felnőtteknek – Asztaldísz húsvétra


Március 30-án (hétfőn) 17 órára ismét kézműves foglalkozásra hívjuk a felnőtteket a Központi Könyvtár klubjába (Herman O. u. 22., földszint). Lassan vége a böjti időszaknak, közeleg a húsvét. Az ünnepi asztalra készíthetnek hímes, színes, gyöngyös díszeket, hogy ezzel köszöntsék a tavaszt. A rendezvényre a belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tavaszi varázslat a megyei könyvtárban


Március 31-én (kedden) 15 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Herman O. u. 22., földszint) Petőczné Szabó Márta textilművész Tavaszi varázslat című kiállításának megnyitójára kerül sor. Petőczné Szabó Márta Gyömörén született, ötgyermekes gyógyszerész családban. Tizenöt éves korában beiratkozott a képzőművész körbe, ahol rajzot, festészetet és szobrászatot tanult. Az állandó önképzés, a kiállítások is segítették művészetének kiteljesítésében, melynek alapja kiváló rajzkészsége volt. Az alkotótáborok döntően meghatározták művészi teremtőkészségének fejlődését, később kiállított tárgyai számtalan alkalommal nyertek különböző díjakat. A kiállítás április 14-ig tekinthető meg. A belépés díjtalan.

Kozák Ágnes író, meseíró bemutatkozása


Április 1-jén, szerdán 17 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Herman O. u. 22., földszint) Barangolás a mesék birodalmában címmel Kozák Ágnes író, meseíró, a Győri Antológia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség tagja vetítéses bemutatkozását tekinthetik meg az érdeklődők. A rendezvényen megnyitót mond és a beszélgetést vezeti Csáky Anna, a GYAK vezetője, közreműködik Kurucz Borbála énekes és az antológiaközösség tagjai. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése