könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. március 27., péntek

Célkeresztben a Gyermekkönyvtár

Kipling (állat)világa – pályázati füzet alsó tagozatos tanulóknak


A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára megjelentette alsósoknak szóló tavaszi pályázati füzetét Kipling (állat)világa címmel. A füzethez hozzájuthatsz könyvtárunkban nyitva tartási időben, vagy a feldolgozandó mesékkel együtt honlapunk (http://gyermek.gyorikonyvtar.hu) Tölts! menüpontjából is letöltheted.
Beérkezési határidő: 2015. április 24. (péntek) 18 óra; a pályázati füzet leadható személyesen a Gyermekkönyvtárban, vagy levélben a 9023 Győr, Herman Ottó u. 22. címen.
  
Előkészületben – Gyermekíró pályázat


A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára Gyermekíró pályázatot hirdet általános iskolai alsó és felső tagozatosok számára „Előkészületben…” címmel.

Pályázati feltételek:
I. Korcsoport: 1-4. osztály – maximum 1 darab A/5-ös oldal terjedelmű, kézzel írott levél az írónak egy kedvenc mű folytatására tett javaslattal.
II. Korcsoport: 5-8. osztály – maximum 1 darab A/4-es oldal terjedelmű, kézzel írott levél az írónak egy kedvenc mű folytatására tett javaslattal.
Alapvető feltétel a levél formai követelményeinek megtartása!

Beérkezési határidő: 2015. április 24. (péntek)

A műveket a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára címére kérjük eljuttatni személyesen vagy postai úton (9023 Győr, Herman Ottó u. 22.). A pályázat jeligés. Kérjük mellékelni a jeligével ellátott borítékba a pályázó nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, iskoláját! Bővebb információ a 96/516-677-es telefonszámon kérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése