könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. március 20., péntek

„Hegyalján innen, Sokorón túl” – Népmesemondó verseny Ménfőcsanakon


24. alkalommal rendezi meg a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Ménfőcsanaki Fiókkönyvtára és a Ménfőcsanak-Gyirmóti Művelődési Központ a „Hegyalján innen, Sokorón túl” elnevezésű, hagyományos népmesemondó versenyt, amelyre március 25-ig lehet jelentkezni. A versenyre április 9-én, délelőtt 9 órakor kerül sor a Bezerédj-kastélyban.

A „Hegyalján innen, Sokorón túl” célja népmesekincsünk felfedezése, rejtett értékeink bemutatása, őrzése és közvetítése. A versenyen az általános iskolák 1-6. osztályosai 3 korosztály kategóriában vehetnek részt, iskolánként egy fő. A jelentkezési határidő március 25. (szerda)!

A versenyre április 9-én (csütörtök) 9 órakor kerül sor a Bezerédj-kastélyban (Győr-Ménfőcsanak, Győri út 90.), ahol az előadott népmesék időtartama maximum 5 perc lehet! A további feltételek között a szép magyar nyelven, tiszta beszéddel történő mesélés, az egyénre szabott jó meseválasztás szerepel. A versenyzők a rendezvény végeztével könyv- és tárgyjutalomban részesülnek.

A versenyre jelentkezni a következő címen lehet:
Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Ménfőcsanaki Fiókkönyvtára, Bezerédj-kastély; 9012 Győr-Ménfőcsanak, Győri út 90.
Telefonon és e-mail-ben érdeklődni a versenyről illetve jelentkezni Sulyok Attiláné könyvtáros-szervezőnél lehet a következő elérhetőségeken:
Telefon: 96/448-225 (könyvtár)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése