könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. március 13., péntek

Netre fel! – A könyvnyomtatás története. Játék felsősöknek


Az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében március 19-26. között kerül sor az Internet Fiestára. A rendezvénysorozathoz a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára Netre fel! – A könyvnyomtatás története címmel az általános iskolák felsős tanulói részére szóló játékkal csatlakozik.

A játék lehetőséget nyújt ahhoz, hogy minél tovább bővüljön a világhálót ismerők és használók köre. A március 19. és 26. közötti időszakban minden nap egy-egy kérdést teszünk fel a könyvnyomtatás történetével kapcsolatban a Gyermekkönyvtár honlapján a Tölts! menüpont alatt. A válaszokat az Országos Széchényi Könyvtár honlapján kell megkeresni (A kézisajtó kora), és névvel valamint e-mail cím megadásával elküldeni legkésőbb március 25-éig a gyermekkonyvtar@gyorikonyvtar.hu e-mail címre.

A helyes megfejtést beküldők között könyvutalványokat sorsolunk ki! Egy válaszadó több kérdésre is küldhet be megfejtést, a sorsoláson való részvételnek nem feltétele, hogy mind az öt kérdésre helyes megfejtést adjon. A szerencsés megfejtőket e-mailben értesítjük március 26-án.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése