könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2017. március 6., hétfő

Programjaink a hétre

Hétköznapi kihívások és megoldások a gyermeknevelésben


A Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Baross G. út 4., II. emelet) március 8-án (szerdán) 17 órakor Skita Erika kommunikációs hídépítő előadását hallgathatják meg a gyermeknevelés nehézségeiről és azok megoldásáról. A rendezvény díjmentesen látogatható, minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Eredics Anita előadása a thai chiről


Március 9-én (csütörtök) 17 órakor a Központi Könyvtár klubhelyiségében (Herman O. u. 22., földszint) Eredics Anita egészségügyi szaktanár, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, fitoterapeuta előadását hallgathatják meg az érdeklődők a thai chiről. A könnyed mozgás a szív megterhelése nélkül serkenti a keringést, szabályozza a vérnyomást, elmélyíti a légzést. Javítja az ízületek állapotát, helyreállítja a rugalmasságot, erősíti az izmokat és a csontokat. A kifinomult, a teljes testet megmozgató és harmóniára vezető mozgások rendszere jótékony hatással van a testre és lélekre egyaránt, azaz általában véve a fizikai és lelki egészségre. A rendezvényre a belépés díjtalan!


Tavaszvárás – kiállítás a József Attila Művelődési Házban


Március 9-én (csütörtökön) 17.30-kor a József Attila Művelődési Házban (Móra park 1.) Tavaszvárás címmel nyílik meg a Győri Alkotók Napóra Egyesületének kiállítása. Köszöntőt mond Kónyáné Kovács Ildikó keramikus, közreműködnek a Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola tanulói és Dr. Kőrös Erzsébet. A tárlat 2017. március 30-ig, hétköznapokon 10 és 16.30 között tekinthető meg. A belépés díjtalan, minden művészetbarátot szívesen látunk!


A Görömbő Kompánia koncertje


Mesébe szőtt tánc, táncba szőtt mese könyvtárunkban. Március 10-én (pénteken) 16.30-kor a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Baross G. út 4., II. emelet) a dunakeszi Görömbő Kompánia ad koncertet a gyerekeknek. A rendezvényre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése