könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2017. március 22., szerda

Ismét Internet Fiesta!!!


Az Informatikai és Könyvtári Szövetség 2017. március 22. és 29. között immár 18. alkalommal rendezi meg az Internet Fiestát. A rendezvény célja, hogy minél tovább bővüljön a világhálót ismerők és használók köre. Könyvtárunk két játékkal kapcsolódik az országos rendezvénysorozathoz.

Az internet ma már sokunk életének része, de ismerik-e kialakulásának történetét? Tegyék próbára tudásukat egy totó segítségével, amelyben minden esetben 3 lehetséges válasz közül kell kiválasztani a helyes megoldást. A totó innen tölthető le.

Facebook-játékunkkal a rejtvényeket kedvelő olvasóinkat szólítjuk meg. Március 22. szerdától március 29. szerdáig minden délelőtt egy-egy kisfilmet teszünk fel könyvtárunk Facebook-oldalára. A filmen látható rajz és egy kis szöveges segítség alapján egy könyvcímet kell kitalálni.

Mindkét játék helyes megfejtéseit akár naponta, akár egyben a „vetelkedo@gyorikonyvtar.hu” e-mail címre várjuk március 29-én éjfélig! A helyes beküldők között könyvek találnak gazdára! Internet Fiestára fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése