könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. február 18., szerda

Programajánló a hétre 2

Belvárosi Betyárok a könyvtárban


Február 20-án (pénteken) 10 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint) a Belvárosi Betyárok azaz Váray László és Kovács Gábor ad koncertet gyermekeknek. Váray Lászlót és Kovács Gábort a felnőttek már ismerhetik a Colombre nevű együttesből. De ez a program most a gyerekeknek szól! Laci és Gábor húzza a talpalávalót, varázsol el és hív mindenkit közös éneklésre!

Egy szelíd gyógymód


Február 20-án (pénteken) 17 órakor a Marcalvárosi Fiókkönyvtárban (Győr, Lajta u. 27/a) ismeretterjesztő előadást hallhatnak egy talán kevésbé ismert gyógyító eljárásról, az öngyógyító Bowen-terápiáról. A Bowen-terápia egy fájdalommentes manuális terápia, melyet kortól és állapottól függetlenül lehet alkalmazni. Az előadó Vincze Péter masszőr, csontkovács. A rendezvényre a belépés díjtalan!

Hiperaktív és figyelemzavaros gyermekek



Február 20-án (pénteken) 18 órakor a Központi Könyvtár Klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint) Écsiné Dobai Ágnes és Écsi Júlia tartanak érdekfeszítő pedagógiai előadást. Amikor az ember gyerekéről csőstől jön a panaszáradat – és a gyermek még csak óvodás –, akkor a szülő hosszas tépelődés után elkezd valamiféle megoldást keresni a bajra. Écsiné Dobai Ágnes és Écsi Júlia egy alternatív lehetőségről, az Alapozó terápiáról beszélnek ezen az estén. Ezt a programot szívből ajánljuk szülőknek és pedagógusoknak egyaránt, mert ezzel a módszerrel teljesen más szemszögből látják a gyermekek viselkedését. A rendezvényre a belépés díjmentes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése