könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. február 4., szerda

Programajánló a hétre 2

Hangraforgó Klub – Formáltál engem örömödre


Február 6-án (pénteken) 17 órakor a Központi Könyvtár Klubjában (Herman O. u. 22., földszint) a Hangraforgó Együttes énekelt verseket ad elő női költők tollából. A klub vendége rendhagyó módon nem egy muzsikus, hanem Antal Judit mentálhigiénés tanácsadó. Sipos Bea és Faggyas László olyan művészek, akik a verséneklő műfaj életben tartását és a magyar kultúra ápolását tartják a legfőbb céljuknak a zenében. Tartson velük, aki rajongója a versnek, a dalnak és a Hangraforgónak! A rendezvényre a belépés díjtalan.

A térrendezés művészete – előadás


Február 6-án (pénteken) 17 órakor Marcalvárosi Fiókkönyvtárunkban (Győr, Lajta u. 27/a) „Otthonunk a bensőnk tükörképe” címmel Réthey Prikkel Billa feng shui szakértő tart előadást. A feng shui ősi kínai hagyomány, mely az Ég és a Föld törvényszerűségeinek megfigyelésével és alkalmazásával segít az ember és a természet közötti összhang megvalósítását. Hallgassák meg a szakértő tanácsait, amelyek segítségével harmonikusabbá tehetik életterüket. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Batyus Családi Farsang


József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra F. tér 1., tel./fax: 421-740) február 7-én (szombaton) 14.30-tól farsangi mulatságot tartunk a gyerekeknek. A hagyományos jelmezversenyen kívül játszóház, táncház, lufihajtogató bohóc, tombolasorsolás és az Aranykapu Gyermekkoncert alkotja a programot. Belépődíj: egy kis sütemény. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése