könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. február 13., péntek

Hencidától Boncidáig – Levelezős mesevetélkedő 3. évfolyamos tanulók számára


A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára – immáron 8. alkalommal – Hencidától Boncidáig címmel levelezős mesevetélkedőt hirdet a 2014/2015-ös tanév 3. osztályos tanulói számára. A játékra győri és Győr környéki iskolák 4 fős csapatainak jelentkezését várjuk 2015. március 27-ig (péntek)!

A nevezést írásban kérjük eljuttatni az iskola, az osztály, a csapat és csapattagok valamint a felkészítő tanár nevének feltüntetésével a könyvtár címére: Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára, 9023 Győr, Herman Ottó u. 22. vagy e-mail formájában a gyermekkonyvtar@gyorikonyvtar.hu címre.

Idén a 210 évvel ezelőtt született Hans Christian Andersen-re emlékezünk meséihez kapcsolódó feladatokkal, amelyeket a versenyzőkhöz levélben juttatunk el. A vetélkedő 3 fordulóból áll. A feladatokhoz tartozó irodalomjegyzéket az első forduló kérdéssorához mellékelve május 4-ig (hétfő) küldjük meg a csapatoknak.

A megoldások leadási határideje:
1. forduló: május 22.
2. forduló: szeptember 25.
3. forduló: október 16.

A döntő fordulót várhatóan november végén tartjuk a könyvtárban, melyre a legeredményesebb csapatokat hívjuk meg. A játékkal kapcsolatos bővebb felvilágosítás a könyvtárban kérhető személyesen, vagy az 96/516-677-es telefonszámon a gyermekkönyvtárosoktól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése