könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2017. január 23., hétfő

Programjaink a hétre

A Győri Gitáregyüttes koncertje


Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Győr, Baross u. 4, 2. emelet) ad újév köszöntő koncertet január 25-én (szerdán) 17 órakor a Győri Gitáregyüttes. Közreműködnek: Komálovics Ábel, Hartai Ákos, Pajor Gergő, Skaliczky Lóránt. Művészeti vezető: Klausz Adrienn. A rendezvényre a belépés díjtalan. 


Lépj a "nagybetűs" ÉLETEDÉRT! - előadás


Január 26-án (csütörtökön) 17 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Győr, Herman Ottó út 22.) Molnár Z. Csabáné Fügi Edit, a Győr-Moson-Sopron Megyei Szabadidősport Szövetség elnöke tart előadást Lépj a „nagybetűs” életedért! címmel a nordic walkingról. Vendégünk 12 éve rendszeresen gyakorolja, oktatja és népszerűsíti ezt a sportot, amely minden korosztály számára bármikor űzhető szabadidős sporttevékenység, és kiváló életminőség- és állóképesség-javító hatással bír. A nordic walking tehermentesíti és hajlékonyabbá teszi az ízületeket, javítja az állóképességet, erősíti az izmokat, javítja a test oxigénellátását, oldja az izomfeszültséget, növeli a stressztűrő képességet, aktiválja a vérkeringést és jót tesz a szellemi frissességnek. Az előadásra a belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 


Pódiumbeszélgetés Szabó Béla fotóművésszel


Január 27-én (pénteken) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Győr, Baross Gábor út 4., 2. emelet) Egy kis Kína címmel pódiumbeszélgetésre kerül sor. A házigazda Csobay Dániel fotográfus, aki Szabó Béla fotóművésszel beszélget úti élményeiről. Az elhangzottakat diavetítés illusztrálja. A rendezvényre a belépés díjtalan.


Mesekuckó: Pincelaki történetek


Január 27-én (pénteken) 17 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Győr, Herman Ottó u. 22.) ismét Mesekuckó lesz. Ezen a napon Pincelaki történetek: A Csendkirály birodalmában címmel az Európa Koncert Szalonegyüttes koncertmeséjét láthatják-hallhatják. Összeállította és szerkesztette: Farkas Árpád. A Csendkirály birodalmában megelevenednek a a hangszerek, és bemutatkozásuk után vidám koncertet adnak. Belépődíj: 300 Ft. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése