könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. december 5., hétfő

Programjaink a hétre

Trianon: gazdaság, társadalom, politika – A Nagy Háború 9. rész



December 7-én (szerdán) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Baross Gábor utca 4.) A Nagy Háború című előadássorozat 9. részeként Trianon: gazdaság, társadalom, politika címmel Ablonczy Balázs történész előadására kerül sor. A programra a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Győri Atlétikai Club és az EYOF 2017


December 8-án (csütörtökön) 17 órai kezdettel Klement Tibor, a GYAC elnöke tart előadást a Központi Könyvtár klubjában (Herman Ottó u. 22., földszint) A Győri Atlétikai Club és az EYOF 2017 címmel. A rendezvényre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk, s ha egy kicsit előbb érkeznek, megtekinthetik a Győr az olimpiákon állandó sporttörténeti kiállítást is!

Télen korán jön az est… – a Garabonciás Együttes gyermekkoncertje


December 9-én (pénteken) 16.30-kor a Kisfaludy Károly Könyvtár II. emeleti rendezvénytermében (Baross Gábor u. 4.)Télen korán jön az est… címmel a Garabonciás Együttes által adott ünnepváró gyermekkoncerten vehetnek részt az érdeklődők, ahol vers és zene az 1991-ben alakult csapat által mindig jókedvben és vidámságban forr össze. Amire biztosan számítani lehet: interaktív együttlét, játék, közös éneklés és muzsikálás. A rendezvényre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettek várunk!

Nyomatok, pasztellek, metszetek: Barna Borbála kiállítása Gyárvárosban


December 9-én (pénteken) 17 órakor a Gyárvárosi Fiókkönyvtár és Közösségi Házban (Külső-Árpád út 6-8.) nyílik meg Barna Borbála művészetpedagógusnak, a 2006-ban alapított Paletta Hétvégi Vizuális Műhely vezetőjének XVI. egyéni kiállítása. A tárlatvezetéssel egybekötött vernisszázson közreműködik Bogár Erika szépíró. A képek december 21-ig, a Közösségi Ház nyitvatartási idejében tekinthetők meg.

Mesekuckó: Koffermesék 3.


December 9-én (pénteken) 17 órakor a Központi Könyvtár klubhelyiségében (Herman Ottó u. 22., földszint) ismét Mesekuckó lesz: az érdeklődők a Koffermesék 3. című zenés bábjátékot nézhetik meg a Pegazus Bábszínház előadásában. „Unom már a nyusziságot, keresek más rokonságot, nem ily ugri-bugri népet!” – így kiált fel Tapsi, a kisnyúl és elindul világgá „mesterséget” keresni magának... A belépődíj: 300 Ft. Mindenkit szeretettel várunk! 

Kórusok karácsonya


December 9-én (pénteken) 18 órakor kezdődik a Szabadhegyi Adventi Fények programsorozat keretében a Kórusok karácsonya a József Attila Művelődési Házban (Móra Ferenc tér 1.). Az eseményen fellép a Győri Liszt Ferenc kórus, a Rozmaring kórus, valamint a Rába Dal- és Társaskör. A rendezvény regisztrációs jeggyel látogatható, mindenkit szeretettel várunk!
  
Marcalvárosi ünnepváró családi délután


December 10-én (szombaton) 14 óra 30-tól Marcalvárosi Közművelődési részlegünkben, azaz a Kovács Margit Iskolában (Répce u. 2.) Marcalvárosi ünnepváró családi délután címmel bütykölős, játszós, zenés, mesés családi programot kínálunk a környékben lakóknak. A rendezvényre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A program:
14:30 játszóház,
16:30 a Holle Anyó meseszínházi előadás a CHIP-színház előadásában
17:30 a Kovács Margit Iskola alsós diákjainak karácsonyváró műsora
18:00 a Bojtorján együttes karácsonyi koncertje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése