könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. november 14., hétfő

Programjaink a hétre

NYELV-elő - ünnepi műsor

Hogy miképpen ünnepli a Kazinczy Ferenc Gimnázium színjátszó csoportja a Magyar Nyelv Napját? Jöjjenek el november 14-én (hétfőn) 17.00 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár Rendezvénytermébe (Győr, Baross Gábor utca 4.) és nézzék meg ünnepi összeállításukat. A műsort szerkesztette: Tóth Csilla. A rendezvény díjtalanul látogatható!
Évszakok - filmvetítés

November 15-én (kedden) 17.00 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár Rendezvénytermében (Győr, Baross Gábor utca 4.) filmvetítés lesz. Ez alkalommal Jacques Perrin és Jacques Cluzaud Évszakok című természetfilmjét láthatják. Vetítési idő 94 perc. A belépés díjtalan!
Mi nők, röptetők - író-olvasó találkozó

November 16-án (szerdán) 17.00 órakor író-olvasó találkozóra kerül sor a Kisfaludy Károly Könyvtár Rendezvénytermében (Baross Gábor utca 4.). Mi nők, röptetők – igaz mesék a szerelemről, nem csak nőknek! címmel Schäffer Erzsébettel találkozhatnak az érdeklődők. „Az ember védtelen, ha szeret. Ha egyszer megsebezte magát a másik emberrel, ott örökre dolga van.” Schäffer Erzsébet a tőle megszokott beavató játékossággal ezúttal a kapcsolatokról mesél. Játékokról, amelyeket elfelejtettünk játszani. A programra a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!
XVI. Győri Könyvszalon

November 17-20-án (csütörtök-vasárnap) most hétvégén lesz intézményünk éves nagy eseménye, a XVI. Győri Könyvszalon. Erre az eseményre rengeteg programmal készülünk, sok fellépő, írók, színészek fognak változatos érdekes műsorokat szolgáltatni, meg lehet tekinteni több tucatnyi kiadó legfrissebb könyvmegjelenését. A rendezvény ingyenes, mindenki szeretettel várunk! További részletek találhatóak a Győri Könyvszalon honlapján!


További rendezvényeinkről az alábbi oldalakon tájékozódhat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése