könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. november 2., szerda

Programjaink a hétre

Lakossági gyógyszerellátás a mindennapokban - ismeretterjesztő előadás

November 3-án (csütörtökön) 17.00 órai kezdettel kerül sor Horváth Bernadett gyógyszerész előadására Lakossági gyógyszerellátás a mindennapokban címmel a Központi Könyvtár Klubhelyiségében (Herman Ottó utca 22.). Az előadásból megtudhatják, hogy milyen szempontok befolyásolják a gyógyszertárak árukészletének összetételét, és milyen problémákat kell megoldaniuk az itt dolgozóknak ahhoz, hogy mindenki megkaphassa a gyógyszereit. A belépés díjtalan! Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Készítsünk őszi szobadíszt! - kézműves foglalkozás

November 3-án (csütörtökön) 10.00 és 11.30 között minden érdeklődő gyermeket, és az őket kísérő szülőket szeretettel várunk őszi kézműves foglalkozásunkra! Az ügyes kezű résztvevők virágcserépből készíthetnek dekoratív szobadíszt. Helyszín: a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára (Győr, Herman Ottó u. 22.). Bővebb információ: 96/516-677.

„Könnyű lesz világokkal szívemben is hazatérnem” - Hangraforgó Klub koncertje

„Könnyű lesz világokkal szívemben is hazatérnem” - Az út. Az úton levés. A megérkezés. Ez lesz a következő Hangraforgó Klub témája november 4-én (pénteken) 17.00 órakor a Központi Könyvtár Klubhelyiségében (Herman Ottó utca 22.). Az est vendége lesz Demeter D. Zoltán. Korunk reneszánsz emberének is nevezhetjük, hiszen hat nyelven beszél, világjáró, mérnök, programozó, feltaláló. Hangszeren játszik, könyvet ír, fest, filmet készít, fát farag. A vele folytatott beszélgetés után a Hangraforgó Klub válogat legkedvesebb dalaiból. A rendezvényre a belépés díjtalan!

Varázsdiók földjén - gyermekkoncert

November 4-én (pénteken) 16.30 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Baross Gábor utca 4.) a Katáng zenekar Varázsdiók földjén című gyermekkoncertjét hallgathatják meg. A Katáng zenekar a gyerekeknek írt dalokon, megzenésített verseken keresztül kíván szólni az egész családhoz. Sajátos zenéjük a kelta, magyar, klezmer és balkáni népzene hangulataiból merít és jeles magyar költők verseiből táplálkozik. A rendezvényre a belépés díjtalan. 

További rendezvényeinkről az alábbi oldalakon tájékozódhat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése