könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. október 26., hétfő

Programok a hétre

Csallóközi Színes Ceruzák – kiállítás


Október 26-án (hétfőn) 10 órakor nyílik meg a Gyárvárosi Közösségi Házában (Külső-Árpád u. 6-8.).) a Csallóközi Színes Ceruzák című nemzetközi gyermekrajz kiállítás. Köszöntőt mond Jana Svetlovská, a Csallóközi Népművelési Központ igazgatója, a kiállítást megnyitja Kalmár Ákos önkormányzati képviselő. A Dunaszerdahelyen megrendezett képzőművészeti verseny alkotásaiból összeállt tárlat november 9-ig tekinthető meg az intézmény nyitvatartási idejében.


A Friends Big Band koncertje


Jazzkedvelők, figyelem! Október 26-án (hétfőn) 19 órakor a József Attila Művelődési Házában (Móra park 1.) a győri Friends Big Band ad koncertet. Vendég: Abebe Dániel „Bebe”. A rendezvény regisztrációs jeggyel látogatható, amelyek elővételben igényelhetők a JAMH-ban.


Mesekuckó: Kukori és Kotkoda


Október 30-án (pénteken) 16.30-kor Mesekuckó lesz a Kisfaludy Károly Könyvtár olvasótermében (Baross u. 4., II. emelet). Kukori és Kotkoda történetét a Hold Színház társulata adja elő. A Hold Színház 2002 tavaszán a Győri Nemzeti Színház művészeiből alakult azzal a céllal, hogy a fiatalokkal igényes előadások bemutatásán keresztül megismertessék a színházba járás kultúráját. Kukori és Kotkoda boldog házasságban élnek, azonban Kukori lustasága gyakran bosszantja Kotkodát, és okoz bonyodalmakat. Kukori folyamatosan azon töri a fejét, hogyan kerülhetné el a munkát. Ebben jó barátja, Kopasznyakú is segítségére van, aki rendszerint segít Kukorinak kibújni a munka alól. A két jóbarát azonban mindig pórul jár, és Kotkoda végül megleckézteti a lusta Kukorit… Regisztrációs jegyek október 26-tól, 300,-Ft-os áron vásárolhatók a Központi Könyvtárban (Herman O. u.22.).


Felismerések Klubja – Elengedéstől a boldogságig



A Marcalvárosi Fiókkönyvtárban (Lajta u. 27/a.) október 30-án (pénteken) 17 órakor a Felismerések Klubja tartja összejövetelét. Vendég: Bedi Margó reflexológus, aki Elengedéstől a boldogságig címmel tart előadást. A klubtagság nem feltétel, minden érdeklődőt szeretettel várunk! A belépés díjtalan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése