könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2014. december 15., hétfő

Programajánló a hétre

Gyárvárosi karácsony


A korábbi évek hagyományának megfelelően idén is lesz ünnepi rendezvény minden közösségi házunkban. December 16-án (kedden) 16 óra 30-tól a könyvtár Gyárvárosi Közösségi Házában (Külső-Árpád u. 6-8.) Gyárvárosi karácsony címmel zenés, karácsonyváró ünnepi rendezvényre kerül sor. A program: 16.30 Csikó Teodóra és Takács Zoltán; 17.00 Gyárvárosi Daloskör; 17.30 Hangraforgó együttes. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Égből pottyant Mikulás


Ugyan már elmúlt december hatodika, de legalább ráér a jó öreg Miklós... azaz a belevaló Miki. Filmklubunkban ugyanis Oliver Dieckmann filmjét vetítjük Égből pottyant Mikulás címmel, amely egy egészen rendhagyó történet a Mikulásról. A vetítés december 16-án (kedden) 17 órakor kezdődik a Központi Könyvtár klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint). Belépődíj nincs, jöjjenek, és érezzék jól magukat!

Az első éjjel – Adventi Bibliaóra


Közeledik a karácsony. Az első éjjel, a változás hajnala, Jézus karácsonyi szállása címmel tartja az utolsó Adventi Bibliaórát Varga B. Árpád református lelkész. A rendezvény helyszíne a Központi Könyvtár klubja (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint). Időpontja: december 18. (csütörtök) 10 óra. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése