könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2014. december 3., szerda

Programajánló a hétre 2

A Hangraforgó Marcalvárosban


December 4-én (csütörtökön) délután 15 órakor a Hangraforgó verséneklő együttes karácsonyi előadását hallgathatják meg az érdeklődök a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Marcalvárosi Fiókkönyvtárában (Lajta u. 27/a). F. Sipos Bea és Faggyas László klubkoncertjére a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak.

A Mikulás Bácsára is megérkezik


A Bácsai Faluházba mesét is visz ajándékba a Mikulás! December 5-én (pénteken) 16 órai kezdettel a Kaméleon Ifjúsági Színjátszó Egyesület a Jancsi és Juliska című mesejátékot adja elő. A rendezvény helyszíne a bácsai Művelődési Ház (Győr, Heltai Jenő u. 8.) nagyterme. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés díjtalan.

„Kéne egy kis hogyishíjják” – Hangraforgó Klub


A Hangraforgó Klub utolsó összejövetelére december 5-én (pénteken) 17 órakor kerül sor. Ezen az estén megzenésített humoros, vidám verseket hallhatnak F. Sipos Bea és Faggyas László előadásában. A program helyszíne a szokott módon a Központi Könyvtár klubja (Herman Ottó u. 22., földszint). Minden versbarátot és zeneszeretőt valamint Hangraforgó-rajongót szeretettel várunk! A belépés díjtalan.

Marcalvárosi ünnepváró családi délután


December 6-án (szombaton) délután Marcalvárosba is megérkezik a Mikulás! A Kovács Margit Iskolában (Répce u. 2.) játszóház várja a kicsiket, azt követően fellép a budapesti Szabad Ötletek Színháza, majd az iskola alsós tanulói. A rendezvény a Groovehouse karácsonyi koncertjével zárul. A rendezvényre mindenki szeretettel várunk! A belépés díjtalan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése