könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2014. december 9., kedd

Fiókkönyvtáraink ünnepi nyitva tartása 2.


Zárva lesz a Ménfőcsanaki Fiókkönyvtár


A Ménfőcsanaki Fiókkönyvtár 2014. december 24-től 2015. január 4-ig ZÁRVA tart. Nyitás január 5-én (hétfőn) 10 órakor. Kérjük, hogy könyvtárlátogatásaikat ennek ismeretében tervezzék! Felhívjuk figyelmüket, hogy a zárva tartás alatt érvényes olvasójegyükkel a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér bármely részegységének szolgáltatásait igénybe vehetik újabb díj megfizetése nélkül! Az egyes könyvtárak nyitva tartásáról tájékozódjanak a honlapon! Megértésüket köszönjük!

Ünnepi munkarend Szigetben


Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ünnepek miatt december végén módosul szokásos nyitva tartásunk. Számítsanak rá, hogy a munkaszüneti napok mellett Szigeti Fiókkönyvtárunk (Győr, Köztelek u. 4-10.) december 24-én (szerdán) és december 31-én (szerdán), valamint 2015. január 2-án (pénteken) ZÁRVA tart. Kérjük, hogy látogatásaikat ennek ismeretében ütemezzék!

Decemberi munkarend a Bácsai Fiókkönyvtárban


Tájékoztatjuk Önöket, hogy az év végi ünnepek miatt ideiglenesen változik a Bácsai Fiókkönyvtár (Győr, Heltai Jenő u. 8.) nyitva tartása. Részlegünk a munkaszüneti napokon, december 22-én (hétfőn), december 25-én (csütörtökön) és december 29-én (hétfőn) ZÁRVA tart. A januári munkarend már a megszokott lesz. Kérjük, hogy kölcsönzéseiket ennek ismeretében ütemezzék! Amennyiben ez idő alatt könyvre van szükségük, érvényes olvasójegyükkel felkereshetik többi könyvtárunkat, azonban célszerű előtte tájékozódniuk azok nyitva tartási rendjéről!

Zárva lesz a Marcalvárosi Fiókkönyvtár


Tájékoztatjuk marcalvárosi olvasóinkat, hogy Lajta utcai fiókkönyvtárunk 2014. december 22-től 2015. január 4-ig ZÁRVA tart. Nyitás január 5-én (hétfőn) 13 órakor. Kérjük, hogy könyvtárlátogatásaikat ennek ismeretében tervezzék! Ne feledjék, hogy érvényes olvasójegyükkel többi részlegünket is felkereshetik, és díjtalan beiratkozást követően kölcsönözhetnek is!  Az Önökhöz legközelebb eső részlegünk a Központi Könyvtár (Győr, Herman O. u. 22.). Megértésüket köszönjük!

Zárva a Gyárvárosi Közösségi Ház


Értesítjük kedves Látogatóinkat, hogy a Gyárvárosi Közösségi Ház és Fiókkönyvtár szabadság miatt 2014. december 16-tól, 2015. január 5-ig zárva tart. A könyvtár és a közösségi ház 2014. január 5-től a megszokott nyitva tartási rend szerint üzemel. Minden kedves látogatónknak boldog, békés Karácsonyt és sikeres, eredményekben gazdag, boldog Újévet kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése