könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2018. május 16., szerda

Három hír egy csokorban

Alábbi hírünkben nagyon fontos, a könyvtár működését és Önöket egyaránt érintő információkra hívjuk fel szíves figyelmüket! Május 19-én(szombaton) és május 21-én (hétfőn) a pünkösdi ünnepnapok miatt intézményünk, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér minden részlege ZÁRVA lesz.
Értesítjük Önöket arról is, hogy május 24-25-én (csütörtökön és pénteken) a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Győr, Baross u. 4.) található Folyóirat-olvasóterem és a Helyismereti gyűjtemény technikai okok miatt ZÁRVA tart. 
Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kisfaludy Károly Könyvtár olvasószolgálatát a nyár folyamán felújítjuk. Emiatt május 28-tól szeptember 1-ig az I. emelet szolgáltatásai szünetelnek. Hogy ne maradjanak olvasnivaló nélkül, május 17-től 30 db könyvet kölcsönözhetnek. A májusban kölcsönzött könyvek lejárati idejét a nyitásig folyamatosan hosszabbítjuk! Az újságokat és a folyóiratokat a II. emeleten olvashatják!
A II. és III. emelet szolgáltatásai (Helyismereti gyűjtemény, Hang- és médiatár, Muzeális gyűjtemény) zavartalanul működnek!
A Központi Könyvtár és a Fiókkönyvtárak nyitvatartása változatlan! érvényes olvasójegyükkel külön díj megfizetése nélkül igénybe vehetik többi részlegünk szolgáltatásait. Megértésüket köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése