könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2017. április 24., hétfő

Programjaink a hétre

Friends Big Band koncert Szabadhegyen


Április 24-én (hétfőn) 19 órakor kezdődik a Friends Big Band zenekar koncertje a József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra F. tér 1.). A zenekar vezetője Csorba János. A rendezvény regisztrációs jeggyel látogatható, amely elővételben, 100 Ft-os áron vásárolható a helyszínen. Mindenkit szeretettel várunk!


A Nagy Háború 1914-1918. Nr. 12. – Előadás


Április 25-én (kedden) 17 órakor ismeretterjesztő előadás kezdődik a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Győr, Baross G. út 4., II. emelet). Borbély Tamás levéltáros előadásának címe A menekültkérdés az első világháborúban – különös tekintettel Győr városára. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Profán evangélium a Görömbő Kompániától


Április 26-án (szerdán) 17 órától a Görömbő Kompánia előadásában a Profán evangéliumot láthatják az érdeklődők a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Győr, Baross G. út 4., II. emelet). Felnőtteknek szóló előadás, „mely tiszta bölcsködés, mert az élet nagy dolgaival foglalkozik.” A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk!


Kéz a kézben a világ körül – Útibeszámoló


Április 27-én (csütörtökön) 17 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint) folytatódik az Úton – határtalanul! programsorozat. Ez alkalommal Németh Edvárd és Kocsis Dóra úti élménybeszámolóját hallhatják az érdeklődők. Egy egyszerű, fiatal házaspár egyszer csak gondolt egyet, és 2014 májusában nekivágott a nagyvilágnak. 346 nap alatt kerülték meg a Földet. „A motivációs alap az volt, hogy szerettük volna átérezni azt, amikor a gondviselésre vagyunk bízva. Milyen az, amikor nincs az otthon biztonsága, nincs a család segítsége, más a kulturális közeg, nem érted a nyelvet, a jeleket. Csak a Teremtőbe és a gondviselésbe vetett hited van, valamint az emberek jóindulatában bízhatsz.” A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk!


Mesekuckó: Egyszer egy királyfi


Április 28-án (pénteken), 17 órakor kezdődik a következő Mesekuckó a Központi Könyvtár klubjában (Herman Ottó u. 22., földszint). Ezúttal a Kuttyomfitty Társulat Egyszer egy királyfi című táncos-zenés meseelőadását tekinthetik meg az érdeklődők. Az előadás regisztrációs jeggyel látogatható, amely április 24-től 14.00 és 18.00 óra között a helyszínen elővételben kapható korlátozott számban. A jegy ára 300 Ft. Az Egyszer egy királyfi című vígballada-feldolgozást elsősorban óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánlják. A darabból megtudhatják, hogyan marad hoppon a gőgös, gazdag bíró leánya és hogyan nyeri el a királyfi szeretetét a szegény kosárkötő lánya. A műsorban sárközi és mezőföldi táncok láthatók. A műsor végén lakodalmi mulatságba viszik a kis nézőket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése