könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. február 8., hétfő

Programjaink a hétre

Könyvbemutató - Jankovits Béla


Február 9-én (kedden) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár muzeális gyűjteményében (Győr, Baross G. u. 4., 3. emelet) Jankovits Béla Kajárpéci személynevek és életfordulók című helytörténeti könyvének bemutatójára kerül sor. A kötetet bemutatja és a szerzővel beszélget: dr. Horváth József, intézményünk igazgatóhelyettese. A rendezvényre a belépés díjtalan!  

Könyvbemutató - Antal Judit



Február 10-én (szerdán) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross G. u. 4.) Antal Judit mentálhigiénés szakember mutatja be legújabb, Igazgyöngy 2 című kötetét. A szerző beszélgetőtársa: Demeter D. Zoltán.
Antal Judit és férje, Bánházi György 2015 nyarán újabb két zarándokutat – összesen 800 kilométert – gyalogolt végig. A könyv egyfajta útinapló: bemutatja az utat, a látottakat, de bepillanthatunk a szerző lelkébe is. A kötetet Bánházi György fotói illusztrálják. A rendezvényre a belépés díjtalan. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kiállítás megnyitó



Február 11-én (csütörtökön) 16.30-kor József Attila Művelődési Házunkban (Győr, Móra Ferenc park 1.) A természet színei címmel nyílik meg Harcsásné Szivák Éva kiállítása. A kiállítást megnyitja Tanai Guzorán Anna művésztanár, közreműködik Mojzer Mária Rákhel (vers). A kiállítás látogatható: 2016. március 4-ig, hétköznap 10-16 óráig. A belépés díjtalan.


Farsang Gyárvárosban


Február 9-én (kedden) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár muzeális gyűjteményében (Győr, Baross G. u. 4., 3. emelet) Jankovits Béla Kajárpéci személynevek és életfordulók című helytörténeti könyvének bemutatójára kerül sor. A kötetet bemutatja és a szerzővel beszélget: dr. Horváth József, intézményünk igazgatóhelyettese. A rendezvényre a belépés díjtalan!  


Batyus családi farsang Szabadhegyen



Február 13-án (szombaton) 14.30 órakor a József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra Ferenc park 1.) batyus családi farsang kezdődik. Lesz jelmezverseny, játszóház, táncház, tombola, 17 órakor pedig a Bóbita zenekar ad gyermekkoncertet. A rendezvényre a belépő egy kis süti!  Minden táncos lábú, vidám érdeklődőt szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése