könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. február 15., hétfő

Programjaink a hétre

Bálint Napi Megyei Vers- és Prózamondó verseny


Február 16-án (kedden) 14.40 órakor Bálint Napi Megyei Vers- és Prózamondó versenyre várják a kedves érdeklődőket.
Az immár hagyományos rendezvényt új helyszínen, a szabadhegyi József Attila Művelődési Házban (Móra tér 1.) szervezi a győri megyei könyvtár. A Bálint-nap az elmúlt évek során főleg a fiatalok körében vált népszerű ünneppé, melyhez magyar néphagyományok is kapcsolódnak. Győr-Moson-Sopron megye versmondói részére kínálunk lehetőséget azzal a céllal, hogy a szerelmes versek és a magyar népköltészet nyilvánosságot kapjanak.

A vad Kunság - filmklub



Február 16-án (kedden) 17.00 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross G. u. 4.) A vad Kunság címmel színes magyar természetfilmet tekinthetnek meg. A rendezvényre a belépés díjtalan. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Túl a vízen... 


Február 17-én (szerdán) 17.00-kor a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross G. u. 4.)  Töreki Zsuzsa és az Aranykapu Zenekar koncertjére várják a felnőtt érdeklődőket. A rendezvényre a belépés díjtalan. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Mezei Erzsébet Vajdasági fotóművész kiállítása

  


Február 20-án (szombaton) 17.00 órakor a Gyárvárosi Közösségi Házban  (Külső-Árpád út 6-8.)  A teremtés utolsó mítoszai című kiállításával Mezei Erzsébet vajdasági grafikus- és iparművész mutatkozik be a győri közönségnek. A kiállítást megnyitja: Fülöp Péter fotográfus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése