könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. február 22., hétfő

Programjaink a hétre

Import Impró - Figura


Február 24-én (szerdán) 18 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár (Győr, Baross G. u. 4.) 2. emeleti rendezvénytermében új formával jelentkezik az Import Impró Társulat: egy vendég, vagyis a FIGURA és a Társulat találkozása. A vendég mesél magáról, az életéről, munkájáról, munkásságáról a színészek pedig a sztorikból inspirálódva rögtönöznek jeleneteket, monológokat. Az aktuális vendég Fábián György újságíró, szerkesztő, műsorvezető, író. A rendezvényre a belépés ingyenes. 

Szabadhegyi találkozás Keresztes Ildikóval


Február 25-én (csütörtökön) 18 órakor a József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra Ferenc park 1.) folytatódik a Szabadhegyi Találkozások című rendezvénysorozat. Megszokhatták már, hogy időről-időre  találkozhatnak egy-egy jól ismert személyiséggel. Az est vendége most Keresztes Ildikó énekes, színésznő, előadóművész lesz. A beszélgetést Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő vezeti. A belépés díjtalan. 

Gróf Bethlen Miklós


Február 26-án (péntek) 17 órakor kerül sor a Kisfaludy Károly Könyvtár (Győr, Baross Gábor u. 4.) harmadik emeleti muzeális gyűjteményében Albert András: Gróf Bethlen Miklós, a református államférfi (1642-1716) című könyvének bemutatójára. A kötetet bemutatja dr. Horváth József igazgatóhelyettes. A belépés díjtalan! 

HAHÓ Gyermekkoncert


Február 26-án (pénteken) 16.30-kor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross G. u. 4.) a Hahó Együttes ad koncertet gyermekeknek.  Hahó Együttes 2010-ben alakult Kardos-Horváth János (jelenleg a Kaukázus zenekar frontembere és szerzője) projektjeként. A dalok központi témája az öko-tudatosság, valamint a zöld gondolkodásra és a környezet védelmére nevelés, mindez játékos formában, interaktív, könnyed, és az óvodás, kisiskolás korú gyerekek számára élvezhető, ugyanakkor tanító módon. A rendezvényen való részvétel díjmentes! 
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése