könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. február 1., hétfő

Programjaink a hétre

Farsangi játszóház





Február 1-jén (hétfőn) 15.00 és 16.30 között vidám hangulatú Farsangi játszóházba hívja a Gyermekkönyvtár (Herman Ottó u. 22., földszint) a kicsiket és nagyobbakat, melynek során új társasjátékaink is felfedezésre várnak: Breki, Catan telepesei, Camel up, Johnny farmja, Kajacsata, Lotti Karotti, Rákfogó és Pigolino készen állnak, hogy kideríthessétek pompás szórakozást nyújtó titkaikat. A foglalkozás díjtalan, mindenkit nagy szeretettel és nem kevés kalandvággyal várunk!

Ökoanyu




Február 3-án (szerdán) 17 órakor Kisfaludy Károly Könyvtárunk (Győr, Baross G. u. 4.) 2. emeleti rendezvénytermében a Nők Lapja Café népszerű bloggerével, Nagy Rékával találkozhatnak. Az est vendége -a mellett, hogy megosztja tapasztalatait hallgatóságával a környezettudatos életmódról – bemutatja Ökoanyu címmel megjelent kötetét is. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Hangraforgó



Február 5-én (pénteken) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross G. u. 4.) ismét Hangraforgó Klub lesz. Faggyas László és F. Sipos Bea ezen az estén „Horgodra tűztél, Uram” címmel Petri György költészetéből ad ízelítőt. A klub vendége Krulik Zoltán, a Makám együttes frontembere, aki mesterének tartotta Petrit. A költő belső emigrációban működött, a 3T közül a tiltott kategóriába tartozott, verseit szamizdatban terjesztette. Krulik Zoltán 2014-ben jelentetett meg egy lemeznyi megzenésített Petri verset. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése