könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. május 4., hétfő

Programajánló a hétre

Útkereső – GYAK est a Központi Könyvtárban


Május 6-án (szerdán) 17 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Herman O. u. 22., földszint) kezdődik a Győri Antológia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség (GYAK) estje. Az Útravaló címet viselő rendezvényen Vehofsits Erzsébet író, fotós, az antológiaközösség tagja mutatkozik be. Megnyitót mond, és a beszélgetést vezeti Gősi Vali. Közreműködik P. Nagy Gabi és Cseke J. Szabolcs, az antológiaközösség tagjai. A rendezvényre a belépés díjtalan, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Zenés műsor Marcalvárosban


Május 7-én (csütörtökön) 15 órai kezdettel Karsai Klára zenetanár és előadóművész zenés műsorát hallgathatják meg az érdeklődők a Marcalvárosi Fiókkönyvtárban (Lajta u. 27/a). A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk!

Döntéseink útvesztőjében


Május 7-én (csütörtökön) 17 órakor indul Bejczi Andrea életmód tanácsadó előadássorozata a Központi Könyvtár földszinti klubjában (Herman Ottó u. 22.) A megoldások útján címmel. Az első interaktív előadás a Döntéseink útvesztőjében címet viseli. Ingyenes rendezvény, mindenkit szeretettel várunk! Az előadássorozatban Bejczi Andrea mindennapi életünk belső kelléktárát állítja a színpadra.

Rómer Flóris nyomában a Bakonyban



A Reflex Környezetvédő Egyesület fotókiállítása nyílik meg május 7-én (csütörtökön) 17 órakor a József Attila Művelődési Házban (Móra park 1.) Rómer Flóris nyomában a Bakonyban címmel. A tárlat május 29-ig látogatható. A fotókiállítás anyaga a Reflex pápateszéri természetfotós táborában készült képek közül került ki. Dr. Kalas György kamarakiállítása is megtekinthető a művelődési házban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése