könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2014. november 17., hétfő

Programajánló a hétre

Operettműsor Marcalvárosban


November 20-án (csütörtökön) 15 órakor hallgathatják meg az érdeklődők Baranyai Judit magánénekes operett műsorát a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Marcalvárosi Fiókkönyvtárában (Győr, Lajta u. 27./a). A belépés díjtalan, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Hogyan szórakoztak a századelőn? Előadás


A hozzáértők szerint a közelmúlt politikatörténete helyett a helyismeret és a mikrotörténelem az, ami nagyobb tömegeket érdekel. Mi is ezt tapasztaljuk, hiszen a Győrrel kapcsolatos előadásokon mindig nagyszámú közönség gyűlik össze. Felhívjuk hát a lokálpatrióták figyelmét, hogy november 20-án (csütörtökön) délután 17 órakor a megyei könyvtár Központi Könyvtárának klubjában (Herman O. u. 22., földszint) Orbánné Dr. Horváth Márta helytörténész tart előadást Hogyan szórakoztak a századelőn – mozik, színházak, kávéházak címmel. A programon a részvétel ingyenes.

A Musette Harmonika Együttes Szabadhegyen


November 21-én (pénteken) délután 17 órakor a József Attila Művelődési Házban (Móra F. tér 1.) a Szabadhegyi Harmonika Esték rendezvényeként a „Musette” Harmonika Együttes (Tamási Harmonika Egyesület) koncertjére kerül sor. A programon a házigazda az Akkordeon Harmonikazenekar lesz. A belépés díjtalan, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése