könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2019. szeptember 16., hétfő

Programjaink a héten

Filmklub


2019. szeptember 17-én (kedden) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára (Győr, Baross u. 4., 2. emeleti rendezvényterem) Filmklubjában Szilágyi Zsófia Egy nap című díjnyertes filmjét láthatják. A belépés díjtalan!
Szilágyi Zsófia egy Pécsett szerzett diploma után a Színház- és Filmművészeti Egyetem film- és televíziórendező szakán végzett 2007-ben Enyedi Ildikó és Gothár Péter osztályában. Az Egy nap első játékfilmes rendezése, amely a Filmalap Inkubátor Programjának támogatásával készült. Az Egy nap világpremierje a világ legrangosabb filmfesztiválján, Cannes-ban volt, ahol az alkotás az 57. Kritikusok Hete versenyszekcióban szerepelt és ott a nemzetközi filmkritikusok FIPRESCI-díját nyerte el. (port.hu)

 Ady 100


Szeptember 18-án (szerdán) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára rendezvénytermében (Győr, Baross u. 4., II. emelet) folytatódik az Ady 100 jubileumi programsorozat. Ezen a délutánon a Hangraforgó Együttes „Dalok tüzes szekerén” című koncertjét hallhatják.
A rendezvény díjmentesen látogatható.

 Előadás

Szeptember 19-én (csütörtökön)  17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára Klubjában (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint) Egészséges táplálkozás idős korban címmel Ladocsi Anikó ismeretterjesztő előadását hallhatják.
A rendezvényre a belépés díjtalan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése