könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2019. szeptember 2., hétfő

Programjaink a héten

 Köztünk állnak, köztük élünk



 2019. szeptember 5-én (csütörtökön) 15 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára (Győr, Baross u. 4.) 2. emeleti rendezvénytermében kerül sor a Köztünk állnak, köztük élünk című kiállítás megnyitójára. Az ismeretterjesztő tárlat bepillantást enged a Hild Iskola felmérőtáborainak anyagaiba.
A kiállítást megnyitja dr. Veöreös András, Forster Gyula-díjas műemlékvédelmi szakmérnök, tanszékvezető, a Széchenyi István Egyetem docense. Köszöntőt mond: Józsa Tamás, a Győri Szakképzési Centrum Hild József Építőipari Szakgimnáziumának igazgatója.
A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2019. szeptember 27 -ig, hétköznapokon 13.00-16.00 óráig.
A tárlat az ettől eltérő időpontban előzetes bejelentkezés alapján látogatható.

 21. Szabadhegyi Szüret  



A közelgő őszt jelzi a szeptember 7-én tartandó szabadhegyi szüreti mulatság. A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Háza szervezésében 15 órától a Móra parkban programok sokasága várja a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt. A rendezvény sztárvendége Janza Kata. Az est az Akkordeon zenekar muzsikájával és utcabállal zárul.
Rendezvény díjmentesen látogatható.

 Hangraforgó Klub


Új évadot kezd szeptember 6-án (pénteken) a Hangraforgó Klub. A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubjában(Győr, Herman O. u. 22., földszint) 17 órakor a Dressing Room együttes Mikor az ablakon benézel – dalok az öltözőből című műsorát hallhatják.
Dressing Room név a Győri Nemzeti Színház két tagját, Jáger András és Szabó Balázs kettősét takarja.
A rendezvény díjmentesen látogatható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése