könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2019. július 15., hétfő

Programjaink a héten

Kézműves játszóház


Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér július 8-án (hétfőn) új közösségi programsorozatot indít. Júliusban a város legkülönbözőbb pontjain Alkossunk közösen! címmel szabadtéri kézműves játszóházakon vehetnek részt. A helyszínek és az időpontok a plakáton olvashatók.
A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel vár az előadó, és közösségfejlesztő szakembereink!
A rendezvény a TOP-6.9.216-GY1-2018-00001 A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában című pályázat keretében valósul meg.

Kézműves foglalkozás

Gyermekkönyvtárunk nyáron is várja a könyvmolyokat! Mi több, azokat a leendő könyvmolyokat is, akik unatkoznak! Július 10. és augusztus 28. között hat szerdán kézműves foglalkozásokat tartunk, ahol különféle technikákkal egyszerű használati vagy dísztárgyakat készíthetnek az érdeklődők.
Az alapanyagokat mi biztosítjuk. A belépés díjtalan, de előzetes bejelentkezéshez kötött, mert a részvételhez időpont egyeztetés szükséges. Naponta két alkalommal, 10-kor és 10.45-kor tartunk foglalkozást, ezek valamelyikére lehet regisztrálni személyesen a Gyermekkönyvtárban (Győr, Herman O. u. 22., földszint) vagy telefonon (96/516-677).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése