könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2019. február 19., kedd

Oscart nekik! – játékfelhívás

Hogy pontosan kiknek? Tippeljenek, játsszanak velünk! Az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája idén is 24 kategóriában díjazza a 2018-es év legjobb alkotásait és alkotóit. Ehhez kapcsolódóan internetes magazinunk, a Győri Szalon február 18-i (hétfői) kezdettel játékot hirdet.
A mozikedvelők alig várják, hogy eldőljön, kik vehetik át (amerikai idő szerint) február 24-én, vasárnap a hőn áhított, csaknem négy kilogramm súlyú, arannyal bevont szobrocskát. Ez alkalomból játékra hívjuk mindazokat, akik érdeklődnek a filmművészet iránt! A hét hat napján – hétfőtől szombatig alkalmuk lesz arra, hogy a legfontosabb kategóriákban voksoljanak, vajon idén ki kapja majd az Oscar-díjat. A kiválasztott kategóriák: legjobb film, legjobb rendező, legjobb férfi főszereplő, legjobb női főszereplő, legjobb férfi mellékszereplő, legjobb női mellékszereplő.
Hogy még nem látták a filmeket? Nem probléma! Segítünk dönteni! A Győri Szalon magazinban megjelenő cikksorozatunkban avatott kollégáink érveket sorakoztatnak fel minden jelölt mellett.
A tippeket a „diszol@gyorikonyvtar.hu” e-mail címre várjuk vasárnap éjfélig akár naponta, akár egyben az összeset! A legtöbb díjazottat eltaláló játékosok könyvet, Győri Szalonos bögrét, régi Győrt ábrázoló hűtőmágnest és egy „saját Oscart” kapnak ajándékba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése