könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. szeptember 19., hétfő

Programjaink a hétre

Ha Isten úgy akarja - Filmklub
Szeptember 20-án (kedden) 17.00 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Baross Gábor út 4.) a Filmklub programjában a Ha Isten úgy akarja című színes, magyarul beszélő, olasz filmvígjáték kerül vetítésre. A 2015-ben Edoardo Falcone rendezésében, Marco Giallini, Alessandro Gassmann és Laura Morante főszereplésével készült filmre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Észak-Amerika keleti területe - vetítéses előadás
Szeptember 21-én (szerdán) 17.00 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Baross Gábor út 4.) Dr. Szilágyi György vetítéses ismeretterjesztő előadásában Észak-Amerika keleti területét egy földrajztanár szemével láthatják az érdeklődők. A rendezvényre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Korunk népbetegsége: A stressz - előadás
Szeptember 22-én (csütörtökön) 17.00 órakor a Központi Könyvtár Klubhelyiségében (Herman Ottó u. 22., földszint) Dr. Varga Gábor pszichiáter főorvos, pszichoterapeuta tart előadást egy manapság gyakorlatilag minden embert érintő témáról Korunk népbetegsége: A stressz címmel. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Csurgó zenekar - zenés gyermekműsor
Szeptember 23-án (pénteken) 16.30 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Baross Gábor út 4.) a Csurgó zenekar ad zenés gyermekműsort. A már több mint egy évtizede tevékenykedő, öttagú együttes előadásai során számos népdalt, saját dalokat, gyermekjátékokat elevenít fel, melyeket igyekeznek korunk zenei ízlésvilágára formálni. Foglalkozásaiknak, műsoraiknak a gyermekek is aktív részesei, nem egyszer a szülők is együtt mulatnak, táncolnak, játszanak velük. A koncertre a belépés díjtalan, minden érdeklődő gyereket és szülőt szeretettel várunk!


"Legyen a vendégem" - pódiumbeszélgetés
Szeptember 23-án (pénteken) 17.00 órakor a Gyárvárosi Fiókkönyvtár és Közösségi Házban (Külső Árpád út 6-8.) „Legyen a vendégem” címmel pódium-beszélgetésre kerül sor Bende Ildikóval, a Győri Nemzeti Színház örökös tagjával, Aase- és Szent László-díjas színművésszel. A vendéggel Harcsás Judit újságíró beszélget színházról, munkáról, hétköznapokról, örömökről, könnyekről, Woody Allen remekművéről, a „Csak semmi pánikról”, rendhagyó irodalomórákról, a Szúnyogszigetről és persze az unokákról. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További rendezvényeinkről az alábbi oldalakon tájékozódhat:
Győri Könyvtár és Győri Szalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése