könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. május 30., hétfő

Programjaink a hétre

Gitár-nyitány - teraszkoncert

Június 1-jén (szerdán) 17.30-kor a Központi Könyvtára teraszán (Győr, Herman O. u. 22.) Gitár- nyitány! címmel nyárköszöntő koncertet rendezünk a zenekedvelők részére. Az érdeklődők népszerű dallamokat hallhatnak a reneszánsztól napjainkig. A hangversenyen a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola gitár szakos növendékei lépnek fel, felkészítő tanáruk Erdő-Schaffer Rita. Rossz idő esetén a klubban tartjuk meg a programot. A belépés díjtalan. Várjuk Önöket!

"Tíz év húsz kiállítás"

Június 1-jén (szerdán) 17.00 órakor a Gyárvárosi Közösségi Házban (Győr, Külső-Árpád u. 6-8.) „Tíz év húsz kiállítás” címmel nyílik a Paletta Hétvégi Vizuális Műhely tárlata. Megnyitja Barna Borbála, alapító, rajztanár, művészetpedagógus. Közreműködnek a Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola 5. b osztályos citerásai Fekecsné Czidor Melinda vezetésével. Megtekinthető 2016. június 29-ig, a könyvtár nyitvatartási idejében. A belépés díjtalan.

Évadzáró tárlat - kiállítás

Június 2-án (csütörtökön) 16.30 órakor kerül sor a József Attila Művelődési Házban (Móra Ferenc tér 1. ) a Szín-Tér Rajzstúdió évadzáró kiállításának megnyitójára. Az alkotások megtekinthetők 2016. június 30-ig az intézmény nyitvatartási idejében. A tárlat díjmentesen látogatható! Minden érdeklődőt szeretettel várunk akár a megnyitóra, akár a képek megtekintésére.

"karomba véve az időt" - koncert és lemezbemutató

Szokás szerint intézményünk Központi Könyvtárában (Győr, Herman O. u. 22., földszint) tartja meg következő összejövetelét a megzenésített verseket éneklő Hangraforgó együttes klubja. Június 3-án (pénteken) 17.00 órakor  „karomba véve az időt” címmel adnak műsort. Az est vendége Savanya István Kanadába élő költő-dalszerző, aki ez alkalommal bemutatja legújabb lemezét is, ami A szőke Tisza balladája címmel jelent meg. A rendezvényre a belépés díjmentes. Mindenkit szeretettel látunk a programon!

Bácsai juniális

Intézményünk szervezésében, június 4-én (szombaton) 16.00 órától Bácsán a Kinizsi u. 26 és Úttörő u. közötti téren zajlik majd a Bácsai juniális. Fellépnek helyi iskolák, művészeti csoportok és a Chip Színház. A sztárvendég az Unique zenekar lesz. 21.00 órától utcabál a Royal Bit zenekarral. Gyermekeknek: felfújható légvárak, népi fajátékok, elektromos kisautók. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További rendezvényeinkről az alábbi oldalakon tájékozódhat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése