könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. május 24., kedd

A velünk élő Széchenyi - vetélkedő középiskolások számára

Gróf Széchenyi István születésének 225. évfordulója alkalmából a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér a Széchenyi Emlékévhez kapcsolódóan történelmi vetélkedőt hirdet Győr-Moson-Sopron megye középiskolásai számára. A vetélkedő célja Széchenyi István korának, életének és tevékenységének minél teljesebb megismerése, mivel a legnagyobb magyar életműve példaként szolgálhat a jelen generációk számára is.
A vetélkedőkre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk a két fordulóból álló vetélkedőre. Intézményenként maximálisan 3 csapat részvételére számítunk. Nevezési határidő: 2016. június 10.
A lebonyolítás: Az első fordulóban a jelentkező csapatoktól a könyvtár honlapjáról letölthető írásbeli feladatlap kitöltését várjuk. Az írásbeli feladatsort 2016. szeptember 21-én tesszük közzé. Beküldési határidő: 2016. október 17. A legjobb megoldást beküldő csapatok számára szóbeli döntőt rendezünk 2016. november 10-én a könyvtárban.
A nevezést írásban kérjük eljuttatni az iskola, a csapat, a csapattagok és a felkészítő tanár nevének feltüntetésével.  A későbbi kapcsolattartást elektronikus úton bonyolítjuk, ezért kérjük a csapat képviselőjének elérhetőségét is e-mail címmel együtt. Postai úton: Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára (9023 Győr, Herman O. u. 22. . Elektronikus úton: info@gyorikonyvtar.hu. A teljes felhívás letölthető honlapunkról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése