könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. május 23., hétfő

Programjaink a hétre

Egy húron pendülünk - diákkoncert
Május 23-án (hétfőn) 16.30-kor a Kisfaludy Károly Könyvtárnak 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross u. 4.) Egy húron pendülünk címmel a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola gitárszakos növendékei adnak koncertet. Vezető: Erdő-Schaffer Rita hangszeres művésztanár. A rendezvény díjmentesen látogatható. A hangversenyhez kapcsolódóan kerül sor a Bartók 135 címmel közreadott rejtvényfüzet eredményhirdetésére és a díjak átadására is.  

Figura - előadás
Május 25-én (szerdán) 18.00 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross Gábor utca 4.) végignézhetik/élvezhetik az Import Impró és Egressy Zoltán író, költő, műfordító közös előadását. A vendég mesél magáról, az életéről, munkásságáról, a színészek pedig a sztorikból inspirálódva rögtönöznek jeleneteket, monológokat. A rögtönzések színháza mindenki előtt nyitva áll, a belépés díjtalan!

"Ne szégyelld, hogy van lelked, a sport kitart az egész életeden" - előadás
Május 26-án (csütörtökön) 17.00 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Herman O. u. 22., földszint) a „Ne szégyelld, hogy van lelked, a sport kitart az egész életedben” című rendezvényen Németh „Nyiba” Sándor költő, zeneszerző, olimpikon beszélgetős, gitárral kísért előadását hallhatják. A program díjmentesen látogatható.

"Legyen a vendégem..." - beszélgetés
Május 27-én (pénteken) 17.00 órakor a Gyárvárosi Közösségi Házban (Győr, Külső-Árpád út 6-8.) folytatódik a „Legyen a vendégem...” című programsorozat. Ezen a délutánon Dr. Bodnár Zsolt súlyosan látássérült, roma származású jogász mesél az életéről. Beszélgetőtárs: Harcsás Judit újságíró. A rendezvény díjmentesen látogatható.  

15. Kaméleon Színjátszó találkozó
Május 27-28-án (pénteken és szombaton) a József Attila Művelődési Házában (Győr, Móra park 1.) megrendezik a 15. Kaméleon Színjátszó találkozót. Ugyan tudomásunk szerint nem színarany szobrocskákat fognak osztogatni, de azért mint minden díj, ez is kitüntető. A műsorfolyam kezdete: I. nap: 17.00; II. nap: 10.00. A belépés díjtalan! Minden színjátszás iránt érdeklődőt szeretettel várunk!

További rendezvényeinkről az alábbi oldalakon tájékozódhat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése