könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. május 2., hétfő

Programjaink a hétre

Feldaraboljuk a végtelent - Gryllus Dániel és Lackfi János műsora
Művészi hentesmunka vér nélkül, vérre menően, május 4-én (szerdán) 17.00 órai kezdettel a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross Gábor utca 4.).  Az előadás a felnőtt közönségnek szól! A rendezvényre a belépés díjtalan! Minden vers-és irodalombarátot szeretettel várunk!

Dobszerda - Teraszkoncert
Hamarosan kezdődik a megyei könyvtár egész nyáron át tartó teraszkoncert sorozata. A szabadtéri kamarakoncertek remek lehetőséget nyújtanak Győr ifjú zenészeinek bemutatkozására. A szezonnyitó hangversenyre 2016. május 4-én (szerdán) 17.30-kor kerül sor a Központi Könyvtár első emeleti belső teraszán (Győr, Herman O. u. 22.). Az érdeklődőket a Harmónia Ütőegyüttes szórakoztatja, művészeti vezető Falaky Szulamit. A rendezvény díjmentesen látogatható!

Győr Idősbarát Város- előadás
Május 5-én (csütörtökön) 17.00 órakor a Központi Könyvtár klubhelyiségében (Herman Ottó u. 22., földszint) Győr Idősbarát Város címmel Miklósyné Bertalanfy Mária WHO koordinátor tart ismeretterjesztő előadást. A Győrben élő időskorúak lehetőségeit bemutató programra a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Minden versben ott vagyok - irodalmi est
A mackós alkatú, gyönyörű hangú rádiósra sokan emlékeznek. Május 5-én (csütörtökön) 17.00 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross Gábor utca 4.) a Győri Antológia tagjai a Minden versben ott vagyok című estjükön Hőgye Attilára, a versmondóra emlékeznek. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Visszatekintés - festménykiállítás
Május 5-én (csütörtök) 17.30-kor intézményünk József Attila Művelődési Házában (Győr, Móra Ferenc tér 1.) Visszatekintés címmel nyílik Erdélyi Károly kiállítása. A festménykiállítás megtekinthető 2016. május 31-ig, a ház nyitva tartási idejében. A rendezvényre a belépés díjtalan. Minden művészetbarát érdeklődésére számítunk.

"Forog a malom" - Hangraforgó Klub
Május 6-án (pénteken) 17.00 órakor a Központi Könyvtár klubhelyiségében (Győr, Herman Ottó u. 22.) „Forog a malom” címmel ismét Hangraforgó Klub lesz. Az est vendége Tóth Péter vasúti mérnök, a Balaton-felvidék értékeit bemutató filmsorozat alkotója. A vetítéssel egybekötött összejövetelen bepillantást nyerhetnek a filmkészítés rejtelmeibe és ízelítőt kaphatnak a Hangraforgó filmzenéiből is. A vers és zenebarátokat és a Balaton szerelmeseit szeretettel várjuk! A belépés díjtalan.

Tavaszi Táncest
Május 6-án (pénteken) 18.00 órakor a Attila Művelődési Házban (Győr, Móra Ferenc tér 1.) Tavaszi Táncest kezdődik. Házigazda: az Akkordeon Harmonika Zenekar. Az ételekről és italokról a vendégek gondoskodnak. A rendezvény regisztrációs jegy ellenében látogatható, amely elővételben 100 Ft-os áron váltható nyitva tartási időben a művelődési házban.

További rendezvényeinkről az alábbi oldalakon tájékozódhat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése