könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. március 29., kedd

Programjaink a hétre

"Lélekfürdő"- Pódiumbeszélgetés
Március 30-án (szerdán) 17.00 órakor várjuk a kedves érdeklődőket a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermébe (Baross Gábor utca 4.) „Lélekfürdő” című humoros és elgondolkodtató összeállításra Karinthy Frigyes és Kosztolányi Dezső írásaiból. Az est előadója Szabados Éva lesz. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Képzőművészet és design az olimpiákon
Március 31-én (csütörtökön) 17.00 órakor várjuk a kedves érdeklődőket a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségébe (Herman Ottó utca 22.) Grászli Bernadett magánének művészettörténész előadására. A rendezvényre a belépés díjtalan.

"és feldereng kottám íve"
Április 1-jén (pénteken) 17 órakor kezdődik a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubhelyiségében (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint) a Hangraforgó Klub összejövetele. F. Sipos Bea és Faggyas László ez alkalommal kerekasztal beszélgetést szervez az InternetVers Fesztiválokról. A klub vendégei ez alkalommal Kasó Tibor dalnok és Kovács Árpád költő. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Zen táj - kiállítás
Április 1-jén (pénteken) 18 órakor nyílik a József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra Ferenc tér 1.) Szalkai Károly győri festőművész Zen táj című kiállítása, amit Pápai Emese művészettörténész és Csong An Szunim zen szerzetes nyit meg. A rendezvényen közreműködik Bánki Renáta. A kiállítás április 29-ig látogatható hétköznapokon 10-től 16 óráig. A belépés díjtalan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése