könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. március 7., hétfő

Programjaink a hétre

Népek zenéje

Március 9-én (szerdán) 17.00 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Győr, Baross Gábor u. 4., 2. emelet) Népek zenéje címmel a Rozetta gitárzenekar és a Muzsikus Gabonazsizsik autentikus népzenei együttes ad közös koncertet. A belépés díjmentes. Legyenek részesei ennek a „kísérletnek”! Várjuk Önöket!

A lelki egészség védelmében


A testi és lelki egészség kölcsönhatása ismeretes. Éppen ezért fontos, hogy a felgyorsult világban, amiben élünk, megőrizzük kiegyensúlyozottságunkat. Ehhez kaphatnak segítséget, ha március 10-én (csütörtökön) 17.00 órakor Központi Könyvtárunk megújult klubjában (Herman Ottó utca 22.) meghallgatják Németh Ildikó mentálhigiénés szakember előadását. A rendezvényre a belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!



Mesekuckó - Csipkerózsika

Március 11-én (pénteken) 17.00 órakor a Központi Könyvtár klubjában (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint) kinyitja kapuját a Mesekuckó. A kicsik a világ egyik legismertebb tündérmeséjét, a Csipkerózsikát láthatják a pápai Pegazus Bábszínház előadásában. A Mesekuckó 300 forintos regisztrációs jeggyel látogatható. Előzetes jegyvásárlás a Központi Könyvtárban. Minden kisgyermeket és gyermek lelkű felnőttet szeretettel várunk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése