könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. január 11., hétfő

Programok a hétre

Jégtörővel az Északi-sarkon – Dr. Szilágyi György előadása


Január 13-án, szerdán 17 órakor folytatódik a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Baross u. 4.) Dr. Szilágyi György címzetes igazgató, főiskolai tanár vetítettképes előadássorozata Jégtörővel az Északi-sarkon címmel. A színes, érdekfeszítő beszámolókkal és felvételekkel kísért, szuggesztív előadás az északi sarkkör titkaiba is bevezeti majd a résztvevőket, melynek során újra csak ráébredhetünk, mennyi mindent nem tudunk még bolygónkról. A programra a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak.
(A kép a Wikimedia Commons szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt érhető el.)


Nagy Judit előadása a Felismerések klubjában


Január 15-én (pénteken) 17 órakor a Marcalvárosi Fiókkönyvtárban (Győr, Lajta u. 27/a.) a Felismerések klubjában Nagy Judit sorsfordító, hipnoterapeuta tart előadást „Párkapcsolatról másképpen” címmel. A rendezvényre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése