könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. december 14., hétfő

Programjaink a hétre

Csillagösvény – Filmklub a megyei könyvtárban


December 15-én (kedden) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében filmvetítés kezdődik (Baross Gábor u. 4.). A Filmklubban a 2004-ben forgatott, a dévai Szent Ferenc Alapítványról szóló Csillagösvény című, színes magyar dokumentumfilmet láthatják. Vetítési idő 59 perc. A belépés díjtalan.


Gyárvárosi adventi családi délután


December 16-án (szerdán) 16 órakor a Gyárvárosi Közösségi Házban (Győr, Külső-Árpád u. 6-8.) adventi családi délután kezdődik. A programban kézműves játszóházak, Mikulás família címmel meseszínházi előadás, Hangraforgó-koncert is szerepel. A belépés díjtalan, Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


A Rába Dal- és Társaskör és a Rába Fúvószenekar adventi koncertje


December 16-án (szerdán) 18 órakor a szabadhegyi József Attila Művelődési Házban (Móra park 1.) a 75 éves Rába Dal- és Társaskör és a Rába Fúvószenekar adventi koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. A belépés díjtalan, minden zenebarátot szeretettel várunk!


A Harmónia Művészeti Iskola Rozetta Gitárzenekarának koncertje


Hangolódjanak rá az ünnepekre! December 17-én (csütörtökön) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeleti rendezvénytermében (Baross Gábor u. 4.) a Harmónia Művészeti Iskola Rozetta Gitárzenekarának adventi koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. A programra a belépés a szokásokhoz híven díjtalan, minden zenebarátot szeretettel várunk!


Apnoé koncert


December 18-án (pénteken) 16.30-kor a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (Baross Gábor u. 4.) az Apnoé zenekar ad adventi gyermekkoncertet. A rendezvény az Adventi Fesztivál része. A belépés díjtalan!


Az Akkordeon Harmonikazenekar adventi koncertje


December 18-án (pénteken) 17 órakor a szabadhegyi József Attila Művelődési Házban (Móra park 1.) az Akkordeon Harmonikazenekar adventi koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. A belépés díjtalan, minden zenebarátot szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése