könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. december 16., szerda

Fiókkönyvtáraink év végi nyitvatartása


A Gyárvárosi Fiókkönyvtár év végi nyitvatartása

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a Gyárvárosi Fiókkönyvtár (Külső-árpád u. 6-8.) 2015. december 21-től 2016. január 3-ig ZÁRVA tart! Nyitás január 4-én (hétfőn) 13 órakor. Kérjük, könyvtárlátogatásaikat ennek ismeretében tervezzék! Ne feledjék, hogy érvényes olvasójegyükkel a karácsonyi időszakban Központi Könyvtárunkat és Kisfaludy Károly Könyvtárunkat felkereshetik, és díjtalan beiratkozást követően kölcsönözhetnek is! A zárvatartás időszakára késedelmi díjat természetesen nem számítunk fel. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk látogatóinknak!


A Marcalvárosi Fiókkönyvtár év végi nyitvatartása

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a Marcalvárosi Fiókkönyvtár (Lajta u. 27/a) 2015. december 21-től 2016. január 3-ig ZÁRVA tart! Nyitás január 4-én (hétfőn) 13 órakor. Kérjük, könyvtárlátogatásaikat ennek ismeretében tervezzék! Ne feledjék, hogy érvényes olvasójegyükkel a karácsonyi időszakban Központi Könyvtárunkat és Kisfaludy Károly Könyvtárunkat felkereshetik, és díjtalan beiratkozást követően kölcsönözhetnek is! A zárvatartás időszakára késedelmi díjat természetesen nem számítunk fel. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk látogatóinknak!


Év vége Ménfőcsanakon

Kedves Olvasóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Ménfőcsanaki Fiókkönyvtárunk (Győr-Ménfőcsanak, Győri u. 90.) ebben az esztendőben december 22-én (kedden) tart nyitva utoljára! Ezt követően már csak az új évben, 2016. január 4-én (hétfőn) fogadja az olvasókat. Kérjük, hogy ennek ismeretében gondoskodjanak olvasnivalóról az ünnepi időszakra! Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az év végi időszakban érvényes olvasójegyükkel a Központi Könyvtár és a Kisfaludy Károly Könyvtár szolgáltatásait igénybe vehetik újabb díj megfizetése nélkül! Megértésüket köszönjük, és egyúttal nagyon boldog ünnepeket kívánunk látogatóinknak!


A Szabadhegyi Fiókkönyvtár év végi nyitvatartása

Értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a Szabadhegyi Fiókkönyvtár (Móra park 1.) 2015-ben december 17-én (csütörtök) tart utoljára nyitva! December 18-tól január 3-ig zárva tartunk, nyitás 2016. január 4. (hétfő). Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az év végi időszakban érvényes olvasójegyükkel a Központi Könyvtár és a Kisfaludy Károly Könyvtár szolgáltatásait igénybe vehetik újabb díj megfizetése nélkül, és ingyenes beiratkozás után kölcsönözhetnek is! Megértésüket köszönjük, és egyúttal nagyon boldog ünnepeket kívánunk látogatóinknak!


A Szentiváni Fiókkönyvtár év végi munkarendje

Értesítjük kedves Olvasóinkat, hogy a Szentiváni Fiókkönyvtár (Győr, Ősi u. 1.) év végi munkarendje a következő: idei utolsó nyitvatartási nap 2015. december 18. (péntek) 9-12; 13-16 óráig. 2015. december 21. (hétfő) – december 31. (csütörtök) között szabadság miatt a fiókkönyvtár ZÁRVA tart! Nyitás 2016. január 4. (hétfő) 10 órakor. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy érvényes olvasójegyükkel a karácsonyi időszakban Központi Könyvtárunkat és Kisfaludy Károly Könyvtárunkat felkereshetik, szolgáltatásait igénybe vehetik! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk látogatóinknak!


A Szigeti Fiókkönyvtár év végi nyitvatartása

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a Szigeti Fiókkönyvtár (Köztelek u. 4-10.) 2015. december 23-tól (szerda) 2016. január 3-ig ZÁRVA tart! Nyitás január 6-án (szerda) 10 órakor. Kérjük, könyvtárlátogatásaikat ennek ismeretében tervezzék! Ne feledjék, hogy érvényes olvasójegyükkel a karácsonyi időszakban Központi Könyvtárunkat és Kisfaludy Károly Könyvtárunkat is felkereshetik, és díjtalan beiratkozást követően igénybe vehetik összes szolgáltatásukat! A zárvatartás időszakára késedelmi díjat természetesen nem számítunk fel. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk látogatóinknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése