könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2019. június 4., kedd

Figyelem!

Számítástechnikai átállás miatt a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér könyvtári szolgáltatásai június 15-től 29-ig szünetelnek, ez azt jelenti, hogy KÖNYVTÁRAINK TÖBBSÉGE ZÁRVA tart. Kérjük, látogatásukat ennek ismeretében időzítsék, és gondoskodjanak elegendő olvasnivalóról! Egyes fiókkönyvtáraink azonban ekkor is nyitva lesznek!
Gyárvárosi Fiókkönyvtár, a Szentiváni Fiókkönyvtár és a Szigeti Fiókkönyvtár a szokott rendben fogadja olvasóit, mert itt még a hagyományos módon, manuálisan történik a dokumentumok kölcsönzése. Fedezzék fel ezeket a kis könyvtárakat, az ott található könyvgyűjteményeket, lapozgassák az újságokat és magazinokat!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre meghirdetett rendezvényeink nem maradnak el, ezekre ezen időszakban is szeretettel várjuk Önöket!Ne feledjék, hogy hamarosan életbe lép intézményünk nyári szolgáltatási rendje is, azaz a Gyermekkönyvtár, a Kisfaludy Károly Könyvtár és a Központi Könyvtár, a szombati nyitvatartása június 8-tól augusztus végéig SZÜNETEL!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése