könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2017. december 2., szombat

Werkfotók

Online játék híres filmek forgatási képeivel


Láttuk Al Pacinot két tűzpárbaj között a szünetben kávét hörpölgetni, Sandra Bullockot kimerülten ücsörögni a busz lépcsőjén egy véget nem érő száguldás után, Robert De Nirot szó szerint és átvitt értelemben füstölögni bokszkesztyűjét a vállára hajítva. És mindez akár könnyen valóság is lehetne, hiszen a filmek forgatási leállásaiban számtalan emlékezetes pillanatot örökít meg a fényképezőgép lencséje. Decemberi online játékunk pontosan ilyen werkfotókhoz kapcsolódik.

Lássuk, miről is van szó! December 4. hétfőtől december 8. péntekig naponta 1-1 olyan képet (tehát összesen 5-öt) teszünk fel a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér felnőtt Facebook-oldalára, amelyek világhírű, azóta kultikussá, de minimum kötelezővé vált filmek forgatásán készültek. A fotókhoz minden esetben három kérdés kapcsolódik: ki/kik láthatók a képen, melyik film forgatásán kattintották el a fényképezőgépet (azaz mi a film címe), és ki a mozi rendezője?

A helyes válaszokat akár naponta, akár egyben az összeset december 10. vasárnap éjfélig várjuk, NEM nyilvános kommentben, hanem a diszol@gyorikonyvtar.hu” e-mail címre! A helyes megfejtést elküldők közül 3 szerencsés játékos könyvekből összeállított csomagot nyer, egyenként több mint 10 ezer forint értékben. Szóval irány a kulisszák mögé, nézzük, mivel töltik idejüket a világsztárok a filmforgatások egy-egy pihentető leállása közben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése