könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. november 11., szerda

Programjaink a hétre

Szabadhegyi Találkozások Miklósa Erika operaénekesnővel

November 12-én, csütörtökön 18 órakor a József Attila Művelődési Házban (Móra park 1.) folytatódik a Szabadhegyi Találkozások beszélgetéssorozat. Az est szokásos házigazdája Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő. A vendég ezúttal a Kossuth-díjas, Liszt Ferenc-díjas, világhírű koloratúrszoprán operaénekesnő, Miklósa Erika lesz. A rendezvényre a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk! 






Tréfák, trufák, pajzánságok - Fábián Szabolcs előadóestje

November 12-én, csütörtökön 17 órakor Tréfák, trufák, pajzánságok címmel Fábián Szabolcs előadóestjét hallgathatják meg az érdeklődők a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében(Baross u. 4., II. emelet). Ami terítékre kerül: örök életű történetek a nép hétköznapi, párkapcsolati és nem utolsósorban szerelmi életéből, tabuk és szemérmesség nélkül Ádám és Évától egészen mostanáig, a nép humorával fűszerezve, a nép nyelvén. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!




„Legyen a vendégem” - Beszélgetés Lanczendorfer Zsuzsannával

November 13-án (pénteken) a 17 órakor a Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyárvárosi Közösségi Házában (Győr, Külső-Árpád u. 6-8.) „Legyen a vendégem” címmel pódiumbeszélgetésre kerül sor.Harcsás Judit vendége Dr. Lanczendorfer Zsuzsanna néprajzkutató lesz. A rendezvényre a belépés díjtalan. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése