könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2015. szeptember 2., szerda

Intézményünk programjai

A Nagy Háború emlékei. Géber Gábor magángyűjtő kiállítása

Szeptember 10-én (csütörtökön) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában (Győr, Móra park 1.) nyílik meg Géber Gábor magángyűjtő kiállítása. A kollekció a „A Nagy Háború képekben és kisplasztikákban” címet viseli. A kiállítás szeptember 26-ig tekinthető meg. A belépés díjtalan.







Hangraforgó Klub: Én is nyitok arany torkot

Szeptember 4-én (pénteken) 17 órakor kezdődik a Hangraforgó Klub legközelebbi előadása „Én is nyitok arany torkot” címmel. A Nagy Lászlót megidéző évadnyitó fellépésre a megyei könyvtár Központi Könyvtárának klubjában (Herman O. u. 22., földszint) kerül sor. A belépés díjtalan. A Hangraforgó szeptemberi vendége a Live Coals együttes: vers és zene stílusbeli megkötések és korlátok nélkül, különleges atmoszférával. A zenekar alapítói Jóbi Annamária (ének) és Jóbi Levente Gergő (gitár). A Live Coals név jelentése parázs, amely jelképezi zenei sokszínűségüket, a rögtönzött, pillanatszülte dallamokat.  











„Várjatok még, őszirózsák ...”

Szabadhegyen is megkezdődik őszi programsorozatunk. Szeptember 4-én(pénteken) 17 órakor intézményünk József Attila Művelődési Házában (Győr, Móra park 1.) „Várjatok még, őszirózsák ...” címmel cigányzenés nótadélutánra várják az érdeklődőket. A belépés díjtalan. További információ: 96/421-740.







11. Gyárvárosi családi délután

Szeptember 5-én, szombaton ismét Gyárvárosi családi délutánra kerül sor! Intézményünk és aGyárvárosiak Baráti Köre Egyesület tizenegyedik alkalommal szervezi meg a közkedvelt rendezvényt. A programok 15 órakor kezdődnek. Közreműködik a Gyárvárosi Daloskör, a Talpasok kara, a Hold Színház, a Hangraforgó EgyüttesDóka Zsuzsa és Bősi Szabó László, valamint a Szilasi Show Team. Sztrárvendégek Eszményi Viktória és Heilig Gábor. 15 órától a Mokka Alkotóműhely játszóháza várja a látogatókat. A rendezvény helyszíne a Lukács Sándor Szakképző Iskola étterme (Győr, Mártírok útja 13–15.). A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése