könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2014. október 20., hétfő

Közeleg a XIV. Győri Könyvszalon - elkészült a műsorfüzet!


2014. november 7. és 9. között kerül megrendezésre a XIV. Győri Könyvszalon, az ország második legnagyobb könyves eseménye – az elmúlt évekhez hasonlóan tele irodalommal, könyvekkel, zenével, színházzal. Idén is a kortárs magyar irodalom legkiemelkedőbb alakjaival, írókkal, költőkkel, előadóművészekkel találkozhatnak az érdeklődők a legnívósabb hazai könyvkiadók kínálatán keresztül, és ismételten itt lesznek Győr testvérvárosai is a három napos rendezvény során.

A fő helyszín ezúttal is a Győri Nemzeti Színház épülete lesz, ahol a Nagyszínpadon, a Kisfaludy Teremben, a Pódiumszínpadon, a Mesekuckóban, valamint a külső helyszíneken író-olvasó találkozókon, előadásokon, kulturális programokon keresztül kerülhet közelebb egymáshoz a művészet és a közönség, hiszen a Könyvszalon olyan rendezvényeket kínál, amelyek minden korosztálynak és érdeklődési körnek izgalmas szórakozást nyújthatnak.

„Ezekben a napokban minden Gutenberg örökségéről szól, az olvasott, szavalt, megzenésített és énekelt irodalomról, mindarról, amelyből műveltségünk, azaz szavaink és gondolataink minősége táplálkozik.” – olvashatóak Borkai Zsolt polgármester szavai a XIV. Győri Könyvszalon műsorfüzetében, amely itt tekinthető meg és innen tölthető le!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése