könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2020. június 16., kedd

Nyitás

Tisztelt Látogatóink! A könyvtár június 15-étől (hétfő) ismét nyitva van! Így rendelkezik a Kormány 279/2020. (VI. 13.) Korm. rendelete a nyilvános könyvtárak megnyitásáról. Hétfőtől péntekig a megszokott nyitvatartási rendben, de korlátozott szolgáltatásokkal (dokumentumok kölcsönzése és visszavétele) várjuk minden kedves olvasónkat. Szombaton a nyitvatartás szünetel.

A szolgáltatás dokumentumok visszavételére és kölcsönzésére korlátozódik, helyben használatra és internetezésre még nem lesz mód! Külső raktári kérést és átkölcsönzést sem tudunk még intézni.

A beiratkozások érvényességét 3 hónappal meghosszabbítjuk! A vírushelyzet előtti késedelmi díjakat július 10-ig elengedjük!

Kérjük, hogy a kölcsönzésre kiválasztott dokumentumokat lehetőség szerint előre jelezzék online félretétellel vagy emailben, így csak át kell venniük az előre megrendelt dokumentumokat! 

Kérjük, hogy maszkban érkezzenek a könyvtárba, használjanak kézfertőtlenítőt és figyeljenek a 1,5 m-es távolság tartására! Megértésüket köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése