könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2020. június 8., hétfő

Közönségszavazás a Kilátás a balkonomról – ablak a városrészre c. fotópályázatra beérkezett képekre

Június 14-én éjfélig várjuk szavazataikat a Kilátás a balkonomról – ablak a városrészre címmel meghirdetett fotópályázatunkra beérkezett képekre, melynek eredménye alapján a  zsűri által megállapított szakmai díjakon kívül közönségdíjak is kiosztásra kerülnek.
A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában (TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001) projekt keretében FOTÓPÁLYÁZATOT hirdetett Kilátás a balkonomról – ablak a városrészre címmel győri polgárok részére Adyváros, Belváros, Gyárváros, Gyirmót, Győrszentiván, Jancsifalu, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Sziget, Pinnyéd, Révfalu és Szabadhegy városrészekben. Pályázni a fenti városrészekben készült képekkel lehetett, amelyek úgy mutatják be a környezetet, ahogy a pályázó azt lakóhelyének ablakából, balkonjáról kitekintve látja. 
A pályamunkákat nemzetközi szintű fotóművészekből álló szakértő zsűri értékeli, városrészenként az első három helyezett díjazására kerül sor. Emellett közönségdíjak is kiosztásra kerülnek az Önök szavazatai alapján. Itt láthatók a beérkezett, és a zsűri által befogadott fotók városrészenként külön galériákba szervezve. Figyelmesen lapozzák végig a képeket, és a legjobbnak, legszebbnek vagy legkülönlegesebbnek tartott fénykép számát (a kép bal felső sarka felett láthatják) jegyezzék fel minden városrészből, mert ez alapján adhatják le szavazatukat!
Egy űrlap kitöltésével szavazhat 2020. június. 14-én éjfélig. Minden városrészre egyetlen érvényes szavazat adható le (Marcalváros I. és II. külön városrésznek számít). Minden városrészhez, amelyre szavazni szeretne, írja be a legjobbnak tartott fénykép számát, mely közvetlenül a fotó bal felső sarka fölött látható, és adja meg az e-mail címét! 
A GDPR szabályai szerint az e-mail címeket nem adjuk tovább harmadik félnek, nem használjuk fel semmilyen célra, és a közönségszavazás lezajlása után töröljük őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése