könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2019. november 25., hétfő

Programjaink a héten

Szabadhegyi Adventi fények




A FRIENDS BIG BAND ESTJÉRE MINDEN JEGY ELKELT!


2019. november 25-én kezdődik a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában  (Győr, Móra park 1.) a Szabadhegyi Adventi fények című programsorozat. Koncertek, kézműves játszóházak, Mikulás-est és karácsonyi műsor szerepel a kínálatban.
A rendezvények többsége regisztrációs jeggyel látogatható!

Adventi koncert


2019. november 28-án (csütörtökön) 15 órakor adventi koncert lesz a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Marcalvárosi Fiókkönyvtárában (Lajta u. 27/A) "Illúzió a szerelem..." címmel. Közreműködik Takács Zoltán és Csikó Teodóra. A belépés ingyenes!
Mindenkit szeretettel várnak!

Mesekuckó


2019. november 29-én (pénteken) 17.00 órakor újra Mesekuckó lesz a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtárának (Herman Ottó u. 22.) földszinti klubhelyiségében. Ezúttal A méhkirálynő című mesét adja elő Ipcsicsné Gőnye Anikó.
A rendezvény 300 Ft-os regisztrációs jeggyel látogatható. Jegyek elővételben a helyszínen válthatók november 25-től.
Minden gyermeket és szüleiket szeretettel várnak a szervezők.

Karácsonyi készülődés




2019. november 30-án (szombaton) 10 és 13 között a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Szentiváni Fiókkönyvtára és a Szentiváni Szöszmötölők várják a kicsiket és nagyokat közös karácsonyi készülődésre a könyvtárban (Ősi u. 1.). Lesz interaktív gyermekkoncert, kincskeresés az udvaron és kézműveskedés. 
A belépés díjtalan, de hozzatok magatokkal ceruzát, ollót és párnát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése